AI & machine-learning voor preventie van ziekte

KAESS ondersteunt Fysiologic met strategisch communicatieadvies om de kracht van Fysiologic onder de aandacht te brengen van uiteenlopende partijen in het zorgveld. Onderdeel daarvan is het opzetten van online trainingsprogramma’s om ook inhoudelijk een bijdrage te kunnen leveren aan de toekomst van ECG-registratie en -analyse.

PARTNERS

Fysiologic

CATEGORIE

Advies | Educatie | Web | Copywriting

WEBSITE
fysiologic.nl

Smart ECG Solutions

Echt een vraag van deze tijd: Hoe kunnen wij als bedrijf nieuwe technologische ontwikkelingen een plek geven in onze dienstverlening?

 

Artificial intelligence (AI) en machine-learning bieden volop mogelijkheden om op een andere manier diensten aan te bieden. Die uitdaging heeft Fysiologic Smart ECG Solutions aangegrepen om hun kennis en kunde rondom de registratie en analyse van hartritmestoornissen toekomstbestendig te maken.

 

Ze gebruiken AI en machine-learning voor het wereldwijd verzamelen en inzetten van medische data voor betere en snellere analyses. Hiermee leveren ze een bijdrage aan onder andere de preventie van hart- en vaatziekten en de verbetering van behandelopties.